Tiny House Groningen

Een Tiny House (“Lutje Hoeske” worden ze in het Gronings genoemd) is de perfecte oplossing voor de huidige woningcrisis. De Gemeente Groningen heeft in en rondom de stad een aantal plekken beschikbaar gemaakt voor de bouw van Tiny Houses. Eén van die plekken is het Westpark:

Een Tiny House in het Westpark in Groningen

Het Westpark, gelegen op slechts 3 kilometer van de binnenstad, is gebouwd in 2018. Het ligt vlak naast het Suikerunieterrein en ligt bijna 4 meter hoger dan de omgeving. Fietsers en voetgangers moeten er omheen en dat zorgt ervoor dat het een ontspannen sfeer heeft. Je komt er alleen maar als je er moet zijn. Lijkt het je wat om in alle rust in hartje Groningen te wonen? Wij helpen je graag om dit te realiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Duurzaam wonen in Ten Boer

Midden tussen de Groningse weilanden is in Ten Boer een wijkje van Tiny Houses ontstaan. De bouw hiervan is in 2019 begonnen en inmiddels staan er meer dan 12 Tiny Houses en er is nog genoeg ruimte. Meer informatie over Tiny Houses in Ten Boer kun je opvragen via de gemeente Groningen.

Andere plaatsen voor Tiny Houses in Groningen

  • Wagenborgen, gemeente Eemsdelta
  • Hoogezand, gemeente Midden Groningen
  • Ter Apel, gemeente Westerwolde
  • Zuidhorn, gemeente Westerkwartier

Hoe nu verder?

Wil jij een Tiny House in Groningen maar weet je niet hoe nu verder? Neem dan contact met ons op. Bij NextBuilders helpen we je gedurende het hele traject, van vergunningaanvraag tot het bouwen van jouw droomhuisje. Lees onze blog Alles dat je moet weten voor je een Tiny House laat bouwen voor meer informatie over het traject. Ben je nog niet helemaal verkocht? Lees dan onze blog de 5 voordelen van wonen in een Tiny House.

Samenwerken?

Ervaar het verschil van werken met een partner die waarde hecht aan persoonlijk contact. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw droomhuis. We kijken ernaar uit om samen deze spannende reis aan te vangen.