Bouw een huisje

Hier vind je de verschillende woningtypen.
Natuurlijk kun je het huis precies krijgen zoals het is ontworpen. Maar onthoud dat elk type huis een startpunt is. Je kunt veel verschillende aanpassingen maken om precies het huis te laten bouwen dat je wilt. Je kunt onze ontwerpers ook iets volledig op maat laten ontwerpen op basis van uw kavel.

Raak geïnspireerd om een huisje te bouwen

Tijdloos, klassiek of een modern huis? Over allerlei gevels en plattegronden kunnen wij je goed adviseren. We helpen je niet alleen het juiste schetsontwerp te vinden, maar passen het ook aan voor een optimaal woongenot voor jou en je gezin. Hier hebben we enkele ideeën verzameld, die een startpunt, een inspiratie kunnen zijn bij het bouwen van een huis. Creëer het huis voor jou en je gezin en maak het je eigen. Je kunt onze ontwerpers ook iets volledig unieks laten ontwerpen op basis van je kavel en ideeën.

Bouw samen met Nextbuilders een huisje

Als je Nextbuilders als partner kiest bij het bouwen van een nieuw huis, zullen wij je de hele weg begeleiden, van woonidee tot sleutelklare woning. Huizen bouwen was nog nooit zo eenvoudig. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over je droomhuis.

7 stappen naar je nieuwe huisje
U bent hier
1Hoe zou je willen leven?

Bekijk onze ontwerpen en vind het huis en de stijl die het beste bij je past.

2Planning

Wanneer het type huis gekozen is moet veel worden afgestemd. Betrek het hele gezin hierbij en krijg ieders wensen, dromen en behoeften op tafel.

3Aanbieding en prijs

Wanneer alle wensen voor de bouw van de woning in kaart zijn gebracht, geven wij je een offerte.

4Contract

Het contract wordt ondertekend wanneer alle details zijn uitgewerkt.

5Bouwvergunning

We regelen dat de benodigde documenten naar de gemeente worden gestuurd. Na het verlenen van de vergunning zal de start- en opleverdatum van de bouw worden bepaald.

6Bouw

Dit is de realisatie van je droomhuis.

7Verhuizen

Je kunt ons uitnodigen voor een goed feest!

Heb je het droomhuis niet gevonden?

Breng je dromen naar ons toe. Dan hebben we een goed en vrijblijvend gesprek over het huis dat je wilt. Het enige dat je riskeert, zijn intressante ideeën!